Hva et akvarium for fisk Sebraciklide?

SebraciklideSebraciklide en meget kjent merke på grunn av sin farge, som tiltrekker seg oppmerksomheten til mange mennesker. Det er det, er en av fisk, noe som er en fisk trukket, krever den beste akvarium én art, da det er vanskelig å velge fisk som kan leve i harmoni med den.

Sebraciklide slike som nedtonet, og gjemmested hvor det gjerne skjuler. Hvis, derimot, vil noen fisk komme til området, sebraciklide det sebra vil ikke ha problemer med dette, for å angripe motstanderen. Dette er også den tid i hvilken det er, for eksempel, for å gyte, eller når nye akvariefisk får som er mindre enn våre favoritter.

Til tross for alt, viser sebraciklide ingen aggresjon i sin egen flokk, noe som er et pluss. Denne fisken målt 12 inches lang, slik at vi har tilgjengelig her mener fisken, som ikke trenger et stort akvarium. Det er imidlertid i det å investere i tilstrekkelig ly, og andre steder som vil sikkert vise seg å være et stort pluss for våre applikasjoner.