Det fine med bilder

det-fine-med-bilderHver gang du møter opp i ditt hjem jeg er alle glade og febrilsk kommende sesjonen. Hver gang når du nærmer deg muligheten for skyting, jeg kan ikke vente på denne hendelsen, fordi dette er et spesielt øyeblikk, ikke bare for meg, men også for kundene. De fleste barn elsker å ta bilder. Når du møter opp i leiligheten for klienten å ta bilder av sin familie, eller deres children’m alle lykksalig, fordi dette er muligheten til å møte nye mennesker.

Dette er nye opplevelser. Dette er en veldig ny verden, som er presentert for meg og vist. Nyfødtfotografering, muligheten til å delta i livene til disse menneskene. Disse er unike fotosesjoner. Til slutt, disse er noen av de første øyeblikkene de overleve i sine nye hjem. Dette er virkelig magiske øyeblikk at foreldre ønsker å holde for en svært lang tid.

Til slutt blir barnet snart et spedbarn, og da har flere år med barn og virkelig glemme det som var en liten, skjør og delikat. Denne type økter er muligheten til å stoppe disse bare når babyen var en liten skapning som veier tre kilo. Sover hele dagen. Det er alt jeg prøver å vise ved hjelp av et bilde som er på bildet. Jeg ønsker å være spesielle og virkelig. Til foreldre ser på disse bildene etter tjue år med å si „etter alt, det var så lenge siden.”